Sezono apžvalga 2020

Šiemet I lygos sezonas prasidėjo vėliau nei įprastai – birželio mėnesį. Tai atsispindėjo ir tribūnos skaičiuose – futbolo išsiilgę Dzūkų Tankai gausiai keliavo paskui savo mylimą komandą.

Nors mūsų komandai tai buvo vienas prasčiausių sezonų per pastaruosius metus, tribūnai tai neturėjo jokios neigiamos įtakos. Priešingai, galima sakyti, jog tai buvo vienas stabiliausių ir kokybiškiausių sezonų nuo 2011–ųjų metų, kai „Dainava“ sugrįžo į Lietuvos futbolo elitą.

Džiaugiamės, jog susiklosčius dabartinei situacijai, turėjome galimybę palaikyti savo mylimą klubą visose 2020 metų sezono rungtynėse. Taip pat, po ilgos pertraukos, pagaliau tribūnoje turėjome ir penkis žmones, apsilankiusius visose šių metų rungtynėse. Pagarba Jiems!

Sunkus, tačiau įsimintinas sezonas. Ačiū visiems prie jo prisidėjusiems. Ypatingai – klubo futbolininkams, kurie įsiklausė į mūsų žodžius, po prastų rungtynių prieš „Nevėžį“ padarė išvadas ir likusioje sezono dalyje dėl raudonai mėlynų spalvų kovojo taip, kaip to tikisi kiekvienas Dzūkų Tankas!

Dabar mūsų laukia pertrauka. Sunku pasakyti kokio ilgumo ji bus, tad belieka tikėtis, jog ir kitais metais dainaviečius galėsime palaikyti visose rungtynėse.

Sekite informaciją ir būkite su „Dainava“!