Pirmosios sezono pusės apžvalga

Pirmasis ratas baigtas dvejomis abejonių nekeliančiomis dainaviečių pergalėmis. Tikimės, jog tai bus puiki paspirtis antrajam ratui, kuriame laukia net penkios išvykos – į Telšius, Kėdainius, Jonavą, Kauną ir Panevėžį bei tik du namų mačai – su gal sezoną pabaigsiančiu „Vilniaus Vyčiu“ ir tašką iš dainaviečių ne pagal taisykles pavogusiais „Šiauliais“.

Sezonas – keistas. Tiek dėl įvairių su Covid-19 susijusių suvaržymų, tiek dėl banguojančių komandos rezultatų ir tribūnos nuotaikų.

Nors Pirmos lygos sezonas prasidėjo tik birželio 6–ąją dieną, per tą laiką dainaviečiai spėjo sužaisti 16 rungtynių, kartais rungtyniaujant kas 2-3 dienas. Sezonas pradėtas galinga choreo bei gausia išvyka į Vilnių. Pirmajam ratui einant į pabaigą, orams gerėjant, Covid-19 suvaržymams mažėjant ir dainaviečių žaidimui blogėjant, skaičiai tribūnoje I lygos rungtynėse kiek sumažėjo. Vis gi, pokalbis su futbolininkais, tinkamas tribūnos narių nusiteikimas neleido sustoti, o tiek komanda, tiek DT į svarbiausias kovas grįžo dar labiau motyvuoti – tą galėjote pamatyti galingame Taurės ketvirtfinalyje bei dar galingesnėje išvykoje į Kauną.

Trumpai apžvelgiant pirmąją sezono pusę, būtina paminėt ir aktyvų mūsų draugų palaikymą. B Tribūna atstovai apsilankė 15 iš 16 „Dainavos“ rungtynių ir stipriai prisidėjo prie kuriamo palaikymo ir kiekvieno dainaviečių iškovoto taško. Ačiū Jums!

2020-08-31