Dainava – Žalgiris. 2021-06-15

Intriguojančios Taurės aštuntfinalio rungtynės, panašu, buvo įdomios tik patiems alytiškiams. Gausiausias skaičius susirinkusiųjų tobulu mačui laiku tiek centrinėje tribūnoje, tiek mūsų sektoriuje leido prisiminti prieškarantininius laikus, kuomet kuriama atmosfera išmušdavo iš vėžių ne vieną dainaviečių oponentą.

Antradienio vakarą į DT sektorių sugužėjo 90 ištikimiausiųjų. Prisijungus dar 23 Rytas Ultras vaikinams – pasiektas kol kas didžiausias skaičius šiame sezone. Ačiū B triBūnai!

Palaikymas ir užsivedimas iš susirinkusių – kaip ir pridera tokiam mačui – pagirtinas. Tinkamas nusiteikimas buvo jaučiamas dar gerokai prieš rungtynes, kai dainos ir skanduotės prasidėjo dar Alytaus miesto parko bei stadiono prieigose, kurios stebino tik DAUG klausimų sukėlusių žaliųjų… pareigūnų gausa. Vėliau tūsas ir energija persikėlė į DT sektorių, kur užsitęsė iki pat mačo pabaigos. Belieka įsivaizduoti, kaip viskas atrodytų rezultatui esant „Dainavos“ naudai. Tiesa, centrinei tribūnai drąsos prisijungti kartais vis dar pritrūksta, tad tobulėti dar turime kur.

Apie mačą. Vakarykštėse rungtynėse ir vėl atsiskleidė jau tendencija tampantis dainaviečių progų realizavimas, neleidęs duoti dar didesnės kovos oponentams. Iniciatyvos ir užtikrintumo trūkumo rezultatas – praleisti skaudūs įvarčiai ir baigtas žygis Taurės turnyre.