Žalgiris – Dainava. 2021-04-30

Diena, kai įdomiausi įvykiai vyko ne aikštėje, o šalia jos.

Stadiono prieigose, besišnekučiuodami su seniai matytais Rytas Ultras vaikinais ir laukdami atvykstančių kitų Dzūkų Tankų, sulaukėme organizuoto puolimo iš jungtinių Pietų IV ir Vakarų Fronto pajėgų. Kartu su B tribūna šventėme pergalę, o užpuolikams, visų akivaizdoje surengusiems kūlversčių pasirodymą, teko pasitikrinti (pa)bėgimo sugebėjimus.

Žaliai baltiems pabėgus, netrukus prisistatė gausios policijos pajėgos. Nieko rimtesnio su pareigūnais neįvyko, tad sulaukę paskutiniųjų atvykusių alytiškių įsikūrėme už LFF stadiono tvoros.

Keturios dešimtys fanatų stengėsi palaikyti komandą viso maču metu, tačiau ne pačios geriausios sąlygos privertė rinktis kiek trumpesnes skanduotes. Visgi, rungtynių pabaigoje dainaviečiams pralaimint, o LFF stadione tvyrant laidotuvių nuotaikoms, tribūna kiek išsijudino ir pasilinksmino.

Po rungtynių, kaip įprasta, sulaukėme dainaviečių, padėkojome vieni kitiems bei paraginę nenusiminti palikome stadioną, į kurį, tikėkimės, sugrįšime jau po sušvelninto ar pasibaigusio karantino.

2021-04-30. Vilnius