Išvyka į Panevėžį. 2020-06-17

Karštą trečiadienio popietę įvairiais keliais Panevėžį pasiekė 41 Dzūkų Tankas bei dešimtis Rytas Ultras atstovų.

Išvykos aprašymą vertėtų pradėti nuo neeilinio bei pagarbos verto įvykio. Per vieną sezoną Dzūkų Tankų legenda tapęs praėjusio sezono treneris Kim Roningstad dar kartą parodė pačią aukščiausią klasę – šiuo metu Lietuvoje viešintis strategas nepatingėjo atvykti į Panevėžį ir viso mačo metu dainaviečius palaikė kartu su mumis!

Tai – neabejotinai išskirtinis atvejis ne tik Lietuvos futbole, bet apskritai visame futbolo pasaulyje. Atsidėkodami treneriui paskyrėme kelias skanduotes, o po rungtynių įsiamžinome bendroje nuotraukoje. Kim Rønningstad – pavyzdys visiems pasaulio treneriams!

50 Dainavą palaikančių asmenų Aukštaitijos stadione kūrė tikrai neeilinę atmosferą – puikus garsas, geras tūsas ir labai daug emocijų. Prie viso to stipriai prisidėjo ir pirmojo kėlinio viduryje prasidėjusi audra – pilantis lietus tribūną tiesiog užkūrė. Negalime nepaminėti ir tai, jog po ilgo laiko tribūnose turėjom oponentų, tad tai vertė dar labiau pasitempti. Sveikinimai Pirmajai Armadai, sugrįžus į Lietuvos futbolo fansceną.

Atskiro paminėjimo vertos ir pačios rungtynės – abejotinas teisėjo sprendimas, pratęsimas, 11 metrų baudiniai. Nežiūrint į pačių rungtynių lygį, galima sakyti, jog tai buvo finalo vertos rungtynės.

Ačiū visiems keliavusiems, ačiū prisijungusiems B Tribūna atstovams!

Jau šį šeštadienį turėsime proga pratestį nuostabų sezono startą – Alytaus miesto stadione susitiksime su „Riterių“ dubleriais. Mačo pradžia – 16 val.

BŪK SU DAINAVA – BŪK SU DT!