Dzūkų Tankų #Legendos. Senia

Ne visi futbolininkai sugeba rasti ryšį su komandos ištikimiausiais fanais. Tačiau daugelio alytiškių atmintyse visada išliks vienas didžiausių pirmųjų Alytaus „Dainavos“ atgimimo sezonų numylėtinių ir lyderių – puolėjas Arsenij Buinickij.

Prisidėjęs prie pirmųjų pergalių atgimimo sezone 2011-aisiais, Senia iškart tapo „Dainavos“ lyderiu, o sezono finiše vos netapo ir rezultatyviausiu šalies futbolininku.

Tai, jog Alytaus „Dainava“ Arsenijui liko širdyje, jis įrodė ne kartą. Pavyzdžiui, Alytaus apskrities salės futbolo čempionate atstovaudamas FK „Vidzgiriui“, demonstratyviai nesmūgiavo į mūsų – Dzūkų Tankų futbolo komandos – vartus. Ne kartą, net atstovaudamas kitoms komandoms, po rungtynių Arsenijus prieidavo ir padėkodavo tądien prieš jo ekipą sirgusiems Dzūkų Tankams.

Santūrus ir nedaugžodžiaujantis futbolininkas, kartu su kitu mūsų pagarbos vertu „Dainavos“ žaidėju Valentinu Baranovskiu, parašė atskirą atsisveikinimo laišką, nepraleidęs progos padėkoti visiems, kurie prisidėjo prie jo ženklaus karjeros etapo.

2012-ųjų sezono viduryje parašytą laišką galite perskaityti čia:
http://dzukutankai.lt/2017/01/15/padeka-nuo-arsenijaus-ir-valentino/