Išvyka, kur Dzūkų Tankai nebuvo laukiami… 2018-05-11 Kaunas

Dieną prieš rungtynes LFF paskelbė nuosprendį, kuriame pranešama, jog organizuota „Dainavos“ sirgalių grupė iki birželio 10 d. negalės palaikyti savo komandos išvykose. Ar tai mus sustabdė nuo kelionės į Kauną? NE. Mačo dieną stadione atsidūrė ir raudonai mėlynus palaikė 19 ultrų. Tačiau apie viską – nuo pradžių.

Rungtynės, kaip jau įprasta šiemet, prasidėjo blogiausiu įmanomu laiku – darbo dieną, 17 valandą. Visa laimė, jog Kaunas ne taip ir toli.

Dar likus valandai iki rungtynių pradžios, stadiono prieigose pradėjo rinktis policijos pajėgos ir apsaugos darbuotojai, kurie į stadioną nusprendė atsivesti šunį, kuriam užmaukšlino ir stilingą liemenę. Tokiu būdu per sekundę vienos iš apsaugos darbuotojų kaime auginamas šuo tapo apsaugos dalimi.

Į stadioną patekome kaip neorganizuota sirgalių grupė – po vieną. Nepaisant to, kai kurie žmonės prie įėjimo buvo fotografuojami. Kiek vėliau, prieš išsikabinant banerius, prie tribūnos pasirodė ir, deja, taip ir neprisistatęs civilis „pareigūnas“, mėginęs fotografuoti tribūnoje esančius asmenis bei kvietęs nusistatyti tapatybę. Žinoma, jog tokiems kvailiems ir neaišku kieno duotiems nurodymams niekas nepakluso, tad komandoms žengiant į aikštę pradėjome palaikymą.

Palaikymas visų rungtynių metu buvo toks, kokį gali kurti toks žmonių skaičius – su pauzėmis, labiau remiantis trumpomis skanduotėmis. Keletą dainų skyrėm ir toliau visus aplink juokinančiai Lietuvos futbolo federacijai, o tai ypač nepatiko tribūnose sėdintiems jos darbuotojams, kurie nusprendė ir šiokių tokių replikų atgal palaidyti… 

Pergalė, deja, išslydo iš rankų. Antrajame kėlinyje stadione susirinkę žiūrovai galėjo matyti tikrą cirkelį, kurio pagrindiniu herojumi tapo rungtynių teisėjas, kiek įmanydamas stengiąsis ištempti LFF komandėlę  Kaip bebūtų, tik mes, komandą palaikydami garsiau ir gausiau, galime motyvuoti žaidėjus dar labiau. Ugnelės žaidime trūko ir tik mes ją galime sugrąžinti!

Jau kitą penktadienį keliausime į Gargždus, kur mūsų lauks nauji išbandymai. Privalote susitvarkyti visus reikalus taip, jog tą dieną su Dzūkų Tankais galėtumėte keliauti į Gargždus! Registruotis galite jau dabar.

Jokie draudimai mūsų nesustabdys – pirmyn už Dainavą!

#FUCKLFF