Sugrįžimas į miesto stadioną. Dainava – Šilutė

Dzūkų Tankai šios dienos laukė daugiau nei metus. Po sezono pertraukos pagaliau sugrįžome į savo mylimiausią sektorių Alytaus miesto centriniame stadione. Trumpai apie tai, kas vyko saulėtą šeštadienio popietę…

rsz 13153452 1167320803280712 1274474925 n

Aktyviausieji DT ultros šiam mačui pradėjo ruoštis likus dar savaitei. Bendromis jėgomis paruošiamas vaizdinis palaikymas, skirtas DAINAVOS sugrįžimui ant Alytaus miesto stadiono vejos. Paskutiniai pasiruošimo darbai baigiami jau rungtynių dieną.

Mačas. Sulig pirmuoju teisėjo švilpuku, iškeliami 4 dvikočiai su keturiomis svarbiausiomis klubui datomis ir užrašas: ISTORIJĄ KURIAME ŠIANDIEN. Tuo parodome, jog blogiausi laikai jau praeityje ir, su mūsų visų palaikymu, Dainava kils į naujas aukštumas. Choreografiją pagyvino dūmai ir konfeti, o visa tai pabrėžė nuostabus ultrų užsivedimas ir galingas garsinis palaikymas.

1

2

Tribūnoje – 30 ultrų ir tikras tūsas, kurio pasiilgo turbūt kiekvienas alytiškis. Puiki stadiono akustika motyvuoja dar labiau sirgti už dainaviečius ir, jau 22 minutę švenčiame pirmąjį įvartį, išmesdami keliolika baltų juostų aikštės link. Varžovai tiesiog traiškomi, kas verčia sektorių skambėti itin pakiliai.

6

Antrajame kėlinyje nemažiname apsukų ir toliau puikiai palaikome dainaviečius. Tribūnoje vykęs totalizatorius, kaip paaiškėjo vėliau, džiaugsmo neatneša nei vienam – tiek įvarčių nesitikėjo niekas. Išbandome kelias naujas skanduotes, kurios suskamba tikrai neprastai. O 73 minutę DT sektorių euforijoje paskandina dainavietis Serhii Ložinskis, taiklia bomba padidinęs rezultatą iki 5:0! Svečiai iki mačo pabaigos taip ir nesukuria nė vienos progos ir praleidžia dar du įvarčius. Po finalinio teisėjo švilpuko dar kartą iškeliame dvikočius ir garsiai padėkojame komandai už atiduotas jėgas ir nuostabią pergalę!

888

rsz 99

Neužmiršdami praėjusių rungtynių emocijų – raginame visus registruotis šeštadienio išvykai į dar niekad nelankytą Kelmę.

2016-05-07