Padėka nuo Arsenijaus ir Valentino

Mes manome, kad būtų teisinga ir sąžininga padėkoti žmonėms, kurie tiek daug davė mums per šiuos pusantrų metus, kuriuos mes praleidom „Dainavoje“. Mums patiko žaisti futbolą „Dainavos“ sudėtyje ir džiuginti sirgalius. Visų pirma mes norėtumėm padėkoti komandos prezidentui Regimantui Abramavičiui už viską ką jis dėl mūsų padare, už jo pagalbą ir požiūrį į mus.
O taip pat visiems mūsų komandos nariams. Dauguma iš jų buvo ne tik komandos partneriai, bet ir draugai. Mes įsitikinę, kad be jų pagalbos ir pasiaukojimo aikštėje, „Dainava“ negalėtų iškovoti tiek svarbių ir gražių pergalių, ir dovanoti jų savo miestui ir jo žmonėms.
Nuoširdus AČIŪ treneriams, kurie dirbo „Dainavoje“ per tą laiką – Virginijui Sinkevičiui ir Rimvydui Kochanauskui.
Linkime sėkmės direktoriui Antanui Makštučiui, komandos administratoriui Rimantui Bačinskui ir kineziterapeutui Gintui Buteikiui.
Mes niekada nepamiršim „Dainavos“ sirgalių, kurie leido mums pasijusti jų dalimi, ir kurie visada palaikydavo mus. Išskirtinis AČIŪ „Dzūkų Tankams“ už nuostabų palaikymą tiek namų varžybose tiek išvykoje. Mums jūs GERIAUSI!
Futbolas tai žaidimas, tai sportas, kurį reikia mylėti, ir kuris turi teikti džiaugsmą. Tikiuosi mes nieko nepamiršom, dar kartą AČIŪ! Iki greito pasimatymo!

Valentin Baranovskij ir Arsenij Buinickij

2012-07-20