Išvyka į Kauną. FBK Kaunas – Dainava

Superinis Mačas – superinė pergalė. 59 Veidai On Tour. Pirmame kėlinyje palaikymas (kaip ir komandos žaidimas) silpnokas dėl vėlavusių Vilniaus filialo kibicų, bei grupės „Skardusis Būgnelis“. Antrame kėlinyje vietomis skambėjome tikrai gerai, komandos žaidimas taippat džiugino. Atrodo galutinai pavyko įvesti gabalą „Mes sugryžome kovoti“ bei buvo atlikti nedideli choreografiniai pakeitimai gabale „ar viskas tvarkoj?“.
šiek tiek piro po pirmojo įvarčio, kas įtakojo tik dar geresnį palaikymą. Rungtynių pradžioje vėl atvirkščiai pakabintas baneris, tad lauksime suintersuotų asmenų darytų nuotraukų pasirodančių Delfi atitikmens puslapiuose, betkokiu atveju tai jau tampa savotiška tradicija, tik įdomu kiek ilgai ją tesime? 🙂 Konkurentų iš KU pusė šimto, vietomis skambėjo tikrai neblogai, bet praleisti FBK įvarčiai padarė įtaką ir jų palaikymui.
Komandos žaidimas antrame kėlinyje atrodė tikrai neblogai lyginant su tuo ką matėme Klaipėdoje rungtynėse prieš Atlantą, tai džiugina ir optimistiškai nuteikia prieš savaitgalio mačą su Stūgaujančio mėlynojo garvežio komanda.
P.S. tikrai džiuginantis žmonių kiekis išvykoje!

2011-09-15